Scrisoare către prieteni

Dragii noştri,

Aflaţi despre noi că suntem bine, sănătoşi, ceea ce vă dorim şi vouă.

Să ştiţi că aici, în Bucureşti, lumea s-a obişnuit cu „tinereţea” noastră. Da’ şi noi ne-am mai cuminţit, ne-am maturizat şi, drept dovadă vedeţi-ne pe internet.

Când vi se face dor de noi, mai trageţi o raită pe pagina noastră www.vinexpert.info ; chiar dacă vizita este virtuală, noi înţelegem. Timpul a devenit din ce în ce mai preţios pentru fiecare dintre noi.

Acolo am pus câte ceva din ce am învăţat la şcoala vinului şi din ceea ce am vrea să înveţe şi alţii.

Dacă doriţi, ne şi puteţi scrie acolo, dar cel mai mult ne-ar place să redeveniţi liberi şi să participaţi la concursul nostru de fotografie. Aşa am putea să vă vedem şi noi când sunteţi mai fericiţi: la o petrecere, pe malul mării, la gura sobei sau la pescuit. Totul este să apară şi o sticlă de vin. Am strâns - pentru cel mai năstruşnic expeditor - vinul cel mai bun să i-l dăm premiu.

Şi acum, că ne cunoaşteţi – ştiţi că ne place să ne mândrim cu ceea ce facem. De aceea am pus un motor de căutare, care să vă ajute să găsiţi mai uşor referinţe despre podgoriile şi vinurile înscrise în cele câteva sute de pagini.

În rest, vrem să credem că şi voi slujiţi cu aceeaşi poftă de bine vinul, şi că într-o zi ne vom regăsi la vreo festivitate de premiere a învingătorilor, de orice fel şi de oriunde.
Cu mult drag,
Tinerii de la VINEXPERT

Lasa un mesaj








© 2006-2008 Catalin Paduraru