Banii Nostri

Aşa cum se aştepta, marii operatori internaţionali din lumea vinului vizează România, ca loc ideal pentru cel mai dificil sector: vinul premium.
Este cazul gigantului Reh Kendermann din Germania, cel mai mare exportator de vinuri din aceasta ţară, care s-a hotărât să investească în România..
Astfel a luat fiinţă în 1994 Carl Reh Winery cu un capital subscris de 16 miliarde de lei, având ca unic asociat Reh Kendermann.
Cu o investiţie – până în prezent – de aproape 7 milioane de EURO, Carl Reh Winery – a ajuns într-o poziţie privilegiată şi pe piaţa noastră. Rulajul de aproximativ 2,5 mil. anual, asigură resursele de reinvestiţie în cele mai moderne tehnologii şi echipamente şi, foarte important, în personal ultra-calificat.
Trebuie ştiut că la Crama Oprişor( Mehedinţi), oenologii străini şi români au obţinut vinuri care au fost premiate la toate concursurile naţionale într-o manieră extrem de convingătoare.
Dispunând de 300 ha pentru înfiinţarea culturilor de viţă – de - vie, Carl Reh Winery – îşi va consolida poziţia de leader în eşalonul superior al producătorilor de vinuri cu denumire de origine controlată. De asemenea, trebuie reţinut că societatea se află la sfârşitul celui de-al treilea an de monitorizare ECOCERT, ceea ce înseamnă că va fi primul producător de vin acreditat pe produse ecologice.
Ca o concluzie, vinurile îmbuteliate sub cele trei mărci internaţionale – Val Duna, River Route şi La Cetate, vor fi percepute şi ca vinuri neagresate chimic în nici un fel.
În plus, producătorul oferă exclusiv pentru restaurante gamele River Route Limited Edition şi La Cetate Tezaur, ediţii de vârf ale unor loturi limitate.
Dovada şanselor de reuşită pe care Carl Reh Winery o dă pământului de la Dunăre – este şi curajoasa ofertă cu primul Shiraz produs în România, un vin care va fi în vogă şi aici, devenind la fel de popular ca pe toate meridianele globului.
Noi le urăm “Noroc”.

Uncategorized//04-07-2004

Lasa un mesaj








© 2006-2008 Catalin Paduraru