Business Review

VINEXPERT este o investiţie a PRIER CD INVEST (1944) realizată în 1999.
Activitatea de consultanţă, up-branding, BTL, market survey este dublată de un retail specializat, sursă permanentă de contact cu end-user-ul.
Singura societate comercială neproducătoare de vin care are în colectiv degustători autorizaţi ceea ce permite achiziţionarea de vinuri speciale, rare, imposibil de găsit în comerţul obişnuit.

VINEXPERT a relevat şi o altă dimensiune a vinului: corporate gift, incluzând pe lista de opţiuni a multor instituţii puternice vinul cu toaletări personalizate. Bugetele destinate acestor scopuri s-au păstrat nemajorate în schimb, “agendele şi pixurile” au fost înlocuite de produse cu personalitate. Valoarea adăugată, materială şi emoţională – inclusă.

VINEXPERT oferă concepte şi supervizează de ani buni informaţii din domeniu care apar în diferite publicaţii de specialitate, economice, life style sau loisir.

În prezent, VINEXPERT se ocupă de clienţi precum Carl Reh Winery – investitori de prim rang în viticultura românească.

VINEXPERT realizează un „export” inedit. Delegaţii guvernamentale şi prezidenţiale, ONG-uri, oameni de afaceri – apelează la oferta noastră pentru a oferi omologilor din străinătate vinul romanesc – cadou care probează maturitatea relaţiei precum şi gradul de cultură.

Deasemeni, foarte mulţi străini care vizitează Bucureştiul, trec pragul Galeriei de vinuri sau al Atelierului pentru a-şi procura „souvenir-ul” cel mai potrivit.

În noiembrie 2004 vom pune la dispoziţie noul sistem advertising at Point of Sales  la Unirea Shopping Center, unde totalul vizitatorilor este de aprox. 30.000/zi.

Ca proiect, urmărim atragerea unui investitor capabil să surprindă specificul pieţei româneşti şi prin aceasta, oportunităţile unice care se pot exploata.

Evoluţia pieţei de vin este pozitivă şi va fi în continuare în ascensiune.

Multe brand-uri locale vor fi achiziţionate de către firmele globalizate. În principiu, nici VINEXPERT nu credem că va face excepţie.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice lămuriri.

Cu respect,

Cătălin Păduraru

Lasa un mesaj
© 2006-2008 Catalin Paduraru