V.O.V. (vin au verre). Vinul la pahar – un serviciu de calitate

În sfârşit, o soluţie pentru vinul la pahar. Un sistem V.O.V. (vin au verre) folosit în toate colţurile lumii. Un material pentru restaurantele care nu se pot limita doar la “vinul casei” – la carafă.

Precizez de la bun  început că nu discutăm despre un sistem ieftin la achiziţie. De altfel, din experienţă probabil că v-aţi dat seama că tot ce-i chilipir costă, de fapt, mai mult.

Tot de la bun început vă recomand să priviţi această investiţie ca pe una ce poate fi transferată producătorilor de vin. Un singur spot TV sau 2-3 pagini de reclamă într-o revistă acoperă costul integral al sistemului V.O.V.

De fapt, despre ce vorbim?

Încă din 1976, EuroCave şi-a pus toate cunoştinţele în serviciul profesioniştilor, dezvoltând produse pentru păstrare şi servire care să răspundă nevoilor acestora. Faţă de entuziasmul  actual pentru noua modă de consum, EuroCave propune o soluţie nouă pentru servire: vinul la pahar. Pe lângă o ofertă variată pentru clientelă, servirea vinului la pahar vă permite creşterea cifrei de afaceri şi amortizarea rapidă a investiţiei.

Sistemul „vin la pahar” de la EuroCave este un aparat de servire la rece dotat cu 2 compartimente distincte, pentru vinul roşu şi pentru vinul alb. Acesta vă permite să dispuneţi de 8 sticle gata de servire (4 de vin roşu şi 4 de vin alb), să depozitaţi 8 sticle în plus la temperatura ideală pentru servire şi să ţineţi sticlele deschise 2-3 săptămâni.

Pentru a evita oxidarea vinului deoarece sticla stă desfăcută, volumul de vin consumat e înlocuit de azot (gaz neutru). Astfel calităţile gustative ale vinului sunt păstrate intacte.

Având corpurile din inox şi finisajele din alamă masivă vopsită, EuroCave – “vin la pahar” impune sobrietate şi siguranţă. Forma elegantă îi permite să-şi găsească loc în orice decor. Uşile din sticla în dublu strat asigură o izolare optimă şi permite o prezentare avantajoasă a vinurilor.

Corpuri din inox, robinete din plastic alimentar, scurgere prin grila mobilă: totul a fost conceput pentru o uşoară întreţinere zilnica a sistemului dumneavoastră „Vin la pahar”

Graţie reglării electronice, temperatura fiecărui compartiment se poate ajusta individual la nivelul potrivit (15/19 C pentru vinurile roşii, 6/10 pentru vinurile albe şi rose).

Datorită afişajului din exterior, puteţi verifica şi modifica programarea temperaturii din cele două compartimente

Iluminatul pentru EuroCave - “vin la pahar” a fost creat cu diode luminescente. Acestea degajă o lumină ce nu conţine raze ultraviolete, generând o cantitate neglijabila de căldură şi consumând foarte puţin curent electric. Culoarea galben-profund a iluminatului dă o notă caldă şi pune în evidenţă sticlele.

Am sacrificat în acest articol calofilismul în favoarea sintezei de date. Am speranţa că lucrurile clar spuse vor determina modificări în serviciile noastre. Pentru că serviciile actuale sunt cel mai des menţionate ca ţinându-ne departe de Europa.

HOREBA//21-09-2005

Lasa un mesaj
© 2006-2008 Catalin Paduraru