Şi ambalajul frumos îşi are rolul lui

Ţineţi minte cum se “colecţionau” pungile străine înainte de ’90? Ce miraj, ce fascinaţie generau ambalajele frumoase din Occident…
Au trecut anii, sacoşele de plastic sunt gratis (sau aproape) la orice supermarket iar la magazinele de clasă, ambalaje de calitate însoţesc produsele scumpe. Există totuşi câteva neajunsuri. Unul dintre ele rezidă din faptul că aceste ambalaje poartă personalizarea retailerului respectiv.
Am dori de multe ori o toaletare frumoasă dar fără numele comerciantului inscripţionat. In unele mall-uri exista chiar mici standuri cu hârtiuţe colorate care prestează un serviciu necesar pentru client: ambalarea „tip cadou”.
Cu toate acestea, fără să fie vina nimănui, deşi s-a dorit un serviciu de nuanţare, ambalarea pe bandă rulantă a ajuns un tipar standardizat.
Iar când vine vorba de vinuri (şi vinurile sunt spre lauda românilor din ce în ce mai mult accesate la secţiunea „daruri”) lucrurile se complică. Este păcat să nu căutăm haine frumoase unui vin valoros. Pe lângă cutiile de lemn, săculeţi din diferite materiale, au apărut anul acesta – în premieră – o serie de casete din piele (ecologică). Acestea au avantajul noutăţii, al echilibrului vizual, al posibilităţilor de personalizare dar oferă şi un grad mare de protecţie pentru butelia de vin. În Occident aceste casete se apropie şi de 20 Euro, ceea ce – din fericire – la noi nu este cazul, … încă.
Mizaţi pe noutatea acestui tip de ambalaj care pune în valoare vinul ales pentru cadouri şi, cu siguranţă, veţi produce plăcere mărită celui căruia îi adresaţi, prin această elegantă formulă, sentimentele Dvs. alese.
Să încheiem anul cu bine şi să bucurăm pe cei din jurul nostru cu un vin bun.
Şi frumos ambalat.

Uncategorized//03-12-2005

Comentarii

  • 17-09-2008

    Felicitari, Catalin, pentru propriul site si succes !!


Lasa un mesaj
© 2006-2008 Catalin Paduraru