LIEBHERR– specialist in pastrarea vinurilor

Pentru adevaratii iubitori de vinuri

Un adevarat iubitor de vinuri le pretuieste la adevarata lor valoare. Cei 25 de ani de experienta ne-au invatat ca, atunci cand vine vorba de vinuri, temperatura potrivita este de maxima importanta, dar nu numai. Aceasta este decisiva pentru savurarea aromei in toata spendoarea ei, iar Liebherr este un specialist in pastrarea vinului la temperatura optima.

Liebherr este recunoscut la nivel international nu numai prin calitate, dar si prin design de exceptie si nu o spunem doar noi, ci si numeroasele premii: Reddot design award , pentru WTes 4677, Plus X Award pentru SBSes 7273 si WTEes 2053, care recomanda gama Liebherr in randul iubitorilor de vinuri.

Gama larga de 25 de modele acopera cerintele celor mai exigenti iubitori de vinuri. Tehnologia de varf face posibila distributia constanta si precisa a temperaturii cu ajutorul unui ventilator interior si al unui display electronic sau analogic.

Datorita sistemului cu roca vulcanica, umiditatea este mentinuta la nivelul dorit, intre 60 si 75%. Un filtru de carbon activ asigura prospetimea aerului din interior, eliminand pariculele de praf sau mirosurile din mediul extern, iar rafturile din lemn masiv netratat chimic sunt rezistente la coriziune si ofera protectie impotriva rasturnarii sticlelor.

Vibratiile sunt elimintate de catre un compresor pe suporti telescopici si picioare reglabile in partea din fata. Lumina interioara este asigurata folosindu-se tehnologia LED, ce ofera o lumina rece, fara degajare de caldura. Vinurile pot fi astfel expuse pe un fundal luminos, fara a se deteriora.

Usa vitrata asigura protectie impotriva radiatiilor UV, iar zonele de racire pot fi reglate individual sau diferentiate pe inaltime.

Liebherr acopera in totalitate cerintele pentru o vinoteca de calitate, satisfacand astfel, de un sfert de veac, cei mai exigenti iubitori de vinuri.

 Pagina de prezentare a combinelor LIEBHERR, special concepute pentru pastrarea vinului in conditii optime.

Uncategorized//11-01-2009

Lasa un mesaj
© 2006-2008 Catalin Paduraru